Een ideale politieke partij is er momenteel helaas niet. Met verkiezingen dienen we altijd te stemmen op wat naar ons beste weten de meest mens-, dier- en milieuvriendelijke partij is.

Toen ik jaren geleden een tijdje voorzitter was van DWARS Brabant, leerde ik Statenlid Hagar Roijackers van GroenLinks kennen. We ontdekten al gauw onze gedeelde interesse in spiritualiteit. Ze vertelde me bijvoorbeeld dat ze eens een lezing van Marianne Williamson bezocht – een bekend schrijfster en spreker op gebied van zingeving die in de V.S. presidentskandidaat was. Toen mijn boek ‘Een spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijke samen te leven’ uitkwam, las ze het en stond het in haar top 10 van boeken in 2018. Haar woorden over het boek zijn ‘Liefdevol en wijs’.

Nu Hagar kandidaat is voor de 2e Kamerverkiezingen bij GroenLinks steun ik haar graag! Met Hagar kunnen we een groene en sociale politiek verwachten waarbij ze zich bewust zal zijn van een diepere dimensie van het leven!

Marlon

Voor meer informatie zie klik hier.

Hagar Roijackers