Marlon Wong-Sioe uitnodigen om over zijn boek Een Spirituele Samenleving te spreken en/of een geleide meditatie te doen? Heb je graag dat Marlon meedenkt over een project waar je bij betrokken bent? 

Neem contact op! 

info@marlonwongsioe.com

Voorlopig spreekt Marlon waar de agenda het toelaat op donatie basis en tegen reiskostenvergoeding. 

Mogelijkheden:

-Een geleide meditatie

-Lezing over ‘Een Spirituele Samenleving

-Inzoomen op een specifiek aspect van de samenleving zoals de gezondheidszorg, onderwijs of economie

-Het toepassen van ‘De Methode Nieuw Samenleving’

-Voordracht gedichten

-Een combinatie van de bovenstaande mogelijkheden

Op verzoek vertelde Marlon op 27 juni 2018 op een ‘Roze Maandag meetup’ Tilburg met veel plezier een kort persoonlijk verhaal over de relatie tussen (homo) seksualiteit en geloof. Het ging onder andere over yin/yang, het oorspronkelijke Zelf en natuurlijk over universele Liefde!

Marlon sprak ook met veel plezier op de 7e healingdag in Kootwijk georganiseerd door Annelies van Rheenen. Zie verslag: healingdag Kootwijk 2019.

Tijdens zijn stage aan het Ronde Tafelhuis in Tilburg organiseerde Marlon meerdere spirituele bijeenkomsten voor jongeren.

Schrijfster en onderwijskundige Mireille Mettes over Een Spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven en Marlon Wong-Sioe: 

“Mooier nog dat het boek lezen, is de schrijver te ontmoeten. Door met hem in gesprek te gaan, samen te filosoferen én plannen te maken, vindt er heerlijke inspiratie plaats waardoor je je gesterkt voelt in je plannen. Er zijn meer mensen zoals jij, mensen die verandering willen. Door met Marlon te praten ga je merken dat je niet de enige bent, maar dat je je werkelijk bevindt in een grote groep veranderaars! Neem contact met hem op en laat jouw diepste verlangens door hem inspireren! Opdat je je roeping tot vredesbrenger en veranderaar gehoor mag geven.”