Zaterdag de 23e november heb ik met veel plezier een lezing met geleide meditatie gegeven op de 7e Healingdag in Kootwijk georganiseerd door Annelies van Rheenen (https://www.anneliesvanrheenen.nl). Annelies nodigde mij uit om een openingsmeditatie te doen en wat te vertellen over mijn boek Een Spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven.

Nadat Annelies de dag had geopend stelde ik mezelf kort voor. Vervolgens nam ik met de aanwezigen, die programmaboekjes hadden gekregen, mijn gedeelte van het programma door:

  • Gedichten voordragen
  • Stukje voordragen column Gezamenlijke en het creëren van een spirituele samenleving
  • Bespreken van de inhoud en indeling van mijn boek Een Spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven is. Dit betreft:

– Deel 1: De drie pijlers in de filosofie => aandacht voor intrinsieke waarde, liefdevolle intrinsieke motivatie en verbondenheid/holisme.

– Deel 2: Praktische handvaten voor een meer liefdevol leven.

– Deel 3: Een inspirerend beeld om naar toe te werken van hoe schitterend en mooi de samenleving kan zijn.

Tussendoor was er ruimte voor vragen en opmerkingen. De dag verliep soepel en er was een goede sfeer. Al met al duurde mijn gedeelte iets langer dan 1,5 uur. Bedankt voor alle hartelijke positieve reacties!  

Andere sprekers deze dag waren Nathalie Visser – die op een liefdevolle en down to earth wijze als medium fungeerde – en Yolanthe Cornelisse die met mooie gedichten en prachtig harpspel ons een betoverende ervaring gaf door het wandelwoud.

Na afloop aten we heerlijke pompoensoep.

Hartelijk dank aan Annelies, Peter en alle aanwezigen! Het was mij een genoegen!

Door: Marlon Wong-Sioe