EEN SPIRITUELE SAMENLEVING Een Spirituele Samenleving biedt een radicaal hoopvol alternatief voor de samenleving waarin we vandaag de dag leven. Een samenleving waarin we te maken hebben met angst, verdriet en woede die zich vaak uiten in oorlog, misdaad, hongersnood en milieuvervuiling. Het kan ook anders!

We kunnen vormgeven aan een meer vreedzame samenleving. We kunnen samen een mens-, dier- en milieuvriendelijke samenleving creëren. Een liefdevolle samenleving waarin iedereen de ruimte ervaart om zijn of haar hart te volgen. Waarin iedereen gesteund wordt om zijn of haar talenten te ontplooien en in te zetten ten goede van de wereld! Jij kun je bijdrage leveren. Een Spirituele Samenleving laat zien hoe!

‘Een Spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier en milieuvriendelijk samen te leven’ is nu gemakkelijk te bestellen. Alvast veel leesplezier!

VELDEN VAN SMARAGD

Velden van Smaragd is een dichtbundel geïnspireerd op  de betoverende schoonheid van de natuur! Vaak wordt over het hoofd gezien wat voor schoonheid de natuur ons biedt. We vergeten hoe een heerlijke wandeling door het park of bos ons hoofd als het ware kan ‘resetten’. Zit je thuis zonder weg te kunnen of in de trein en zou je op dat moment eigenlijk graag een wandeling door de natuur maken? Probeer deze dichtbundel eens!

Laat je heerlijk meevoeren door velden groen als schitterend smaragd en naar andere verre oorden. Ontdek de diepe bossen, de diepe aarde, beekjes stromend helder water en de nacht bezaaid met duizenden fonkelende sterren! Ontdek zo ook meer de pracht te ervaren in het dagelijkse bestaan. Sta stil bij betoverende schoonheid met deze dichtbundel. Gun jezelf een moment van rust, wandelend door velden van smaragd!

Velden van Smaragd: gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur! is nu gemakkelijk te bestellen. Alvast veel leesplezier!