Wat we nodig hebben is een Nieuw Fundament. Een fundament dat echt stevig is. Iets waar we echt op kunnen bouwen, dat niet voorbij gaat met de tijd maar er altijd is. Liefde is dit Nieuwe Fundament – Liefde, louter Liefde.

Weet dat Liefde het Fundament van je wezen is. Sta jezelf nu toe dat je deze Liefde vindt. Sta toe dat je haar ervaart in je en overal om je heen. Adem de liefdevolle energie in. Adem al je zorgen uit. Adem de liefdevolle energie in. Adem de liefdevolle energie uit. Het is alleen maar door ons bezig te houden met nietige dingen, dingen die er niet echt toe doen, dat we ons zicht op de Liefde kunnen verliezen. De Liefde die overal is! Adem in en adem weer uit.

Liefde heeft geen vorm. Ze is vormloos. Alleen het vormloze kan oneindig zijn. Liefde is oneindig. Grenzeloos stralend Zijn, is wat Liefde is. Adem in en adem rustig weer uit. Ons Wezen is Liefde.

Stel je voor hoe de samenleving zou zijn als de mensheid zich hier meer van bewust was. Een samenleving waarin een gewaarzijn van Liefde overheerst, is een vreedzame samenleving. Het is een mens-, dier- en milieuvriendelijke samenleving. Een gelukkige samenleving!

Het is tijd voor een grote verandering! Het is tijd om de samenleving meer liefdevol te laten zijn. Sta toe dat golven van stralende liefdevolle energie vanuit het diepst van je Ziel de hele samenleving overstromen. Ze overspoelen haar en brengen vrede. Golven van licht en genade overspoelen de hele samenleving. De hele samenleving wordt in deze liefdevolle energie getrokken, steeds dieper en dieper de Liefde in. Steeds meer is er een besef dat Liefde het fundament is van ons Wezen. Het is ons diepste Zijn.

Hoe meer de mensheid hiervan een besef heeft, hoe socialer en vriendelijker samenlevingen worden. Als meer en meer mensen zich bewust worden van de Liefde als hun Fundament, wordt de samenleving steeds steviger gefundeerd in de Liefde. Ze beweegt mee met de vredige golven van de Liefde, die ontspringen vanuit het diepst van ons Wezen. Vredig, kalm en natuurlijk leeft iedereen, meer en meer. Samenlevingen stevig gefundeerd in de Liefde zijn sterk, Liefde is immers de Bron van ware kracht. Liefde is onveranderlijk. Elke golf is een met de Liefde.

Sta toe dat de samenleving steeds meer gefundeerd wordt in de oceaan van Liefde. Sta toe dat ze steeds vreugdevoller wordt, een waarlijk paradijs voor iedereen. Niemand wordt buitengesloten. Liefde kent geen grenzen, ze omarmt alles en iedereen. Sta toe dat de hele maatschappij – de hele samenleving – doordrongen wordt van deze oceaan van Liefde. Dit door Haar in jezelf toe te staan. Sta toe dat je verankerd raakt, steeds meer, in je eigen diepste Wezen. Versmelt ermee. Word er één mee. Sta toe dat je één bent met wat je in Waarheid altijd Bent: de Liefde. De Liefde die altijd blijft bestaan.

Copyright © Marlon Wong-Sioe 2020

Lees hier als je wilt meer van mijn columns over spiritualiteit, gezondheid en duurzaamheid!

Als een van mijn columns je aanspreekt, dan zal mijn boek ‘Een Spirituele Samenleving’ je waarschijnlijk ook aanspreken! Nu hier te koop evenals mijn dichtbundel ‘Velden van Smaragd’!

Zelf meedenken over het onderwerp? Word dan lid van de groep: Samen een Spirituele Samenleving creëren

Like ook de pagina: Een Spirituele Samenleving: mens-, dier- en milieuvriendelijk samenleven en/of Marlon Wong-Sioe.

Marlon Wong-Sioe studeerde hbo Theologie en is schrijver van het boek ‘Een Spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven’ en de dichtbundel ‘Velden van Smaragd: gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur.’