Lieve mensen,

Zoals jullie wellicht weten schrijf ik graag gedichten. Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek ‘Velden van smaragd: gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur’ uitgeven. Yeee! 

De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jullie worden dus als een van de eerste mensen op de hoogte gesteld van de verschijning! 😀

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd: “De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.”

Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten, dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing m.b.t. ‘Velden van smaragd: gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur’.

Je kunt mailen naar info@marlonwongsioe.com.

Het toegevoegde plaatje betreft het schilderij dat ik heb gemaakt voor de omslag. 😀 Ik hoop op heel veel reacties!

Liefs,

Marlon