We mogen altijd hopen op een betere wereld. Dit betekent niet dat we onrealistisch zijn. In hoop zit vertrouwen wat helpt te ontspannen en de dingen helderder te zien. In hoop op een betere wereld zit ook een mooie wens van liefde voor iedereen. Voel je je niet beter bij iemand die jou liefde toewenst? Heb je bij iemand die jou liefde toewenst niet de neiging je anders te gedragen dan bij iemand die dat niet doet? Helpt het niet om de liefde in jou meer er te laten zijn? Hoop geeft ook een gevoel van moed.

Je mag altijd hoop hebben op een betere toekomst. Hoop hebben op een betere toekomst werkt inspirerend. Het is altijd gerechtvaardigd. Hoop op een betere wereld helpt om prachtige ideeën handen en voeten te geven. Deze hoop is een kracht die ons doet proberen deze wereld te verbeteren. Met hoop op een betere wereld zijn we echt beter af. Zet gerust het idee uit je hoofd dat wereldvrede niet mogelijk is. Zo, dat is weer een stralend lichtje meer! 🌟✨


Groetjes, Marlon

Lees hier als je wilt meer van Marlon zijn columns over liefde, bewustzijn en duurzaamheid.

Als een van zijn columns je aanspreekt, dan zal het boek ‘Een Spirituele Samenleving’ je waarschijnlijk ook aanspreken! Nu hier te koop evenals de dichtbundel ‘Velden van Smaragd’!

Zelf meedenken over het onderwerp? Word dan lid van de groep: Samen een Spirituele Samenleving creëren

Like als je wilt ook de pagina: Een Spirituele Samenleving: mens-, dier- en milieuvriendelijk samenleven en/of Marlon Wong-Sioe.

Marlon Wong-Sioe studeerde hbo Theologie, deed een mindfulness trainer basisopleiding en is schrijver van het boek ‘Een Spirituele Samenleving: een gids om mens-, dier- en milieuvriendelijk samen te leven’ en de dichtbundel ‘Velden van Smaragd: gedichten geïnspireerd op de betoverende schoonheid van de natuur.’