Geen fysiek vuurwerk dit jaar. Misschien wel des te meer reden om ons innerlijke licht te laten branden! Dat vanuit de nachtelijke vredige diepte van ons wezen vuurwerk mag ontspringen! Prachtig vuurwerk in alle kleuren van de regenboog in unieke combinaties!

Poef! Daar verdween wat hongersnood. Poef! Daar verdween wat eenzaamheid! En de grote multinational ging wat beter om met het milieu. Woesh, poef! Daar verdween de wapenlobby!

Kleur je ook de hemel met jouw prachtige unieke liefde? Je hoeft niet perfect te zijn. Elk moment dat je bereid bent wat angst, verdriet, woede, schuld, schaamte of haat op te geven komt er een misschien heel lang verborgen licht vrij!

Waarom wachten? Klaar voor vuurwerk?

1. Erken waar je mee zit.

2. Erken dat je er helemaal niks mee kan!

3. Geef het over aan een ‘Hogere Macht’. Hoe je die noemt maakt niet uit: Vrede, Liefde, God, Licht, de Grote Geest of anders. Zeg: ik geef …. nu volledig over. Ik ben bereid het los te laten. Ik ben bereid er helemaal vrij van te zijn! Nu en voor altijd!

De fik in alle angst, verdriet, schuld en woede. Dat alles mag branden in het vreedzame vuur van vergeving! ๐Ÿ”ฅ๐ŸŽ‡๐ŸŽ†

‘Come on let your colors burst!’ (From Firework by Katy Perry) ๐ŸŽถ ๐ŸŽ† ๐Ÿ˜ƒ


Amen